Vintage er efterhånden et kendt begreb, og benyttes i forskellige sammenhænge. Hvis du og din partner ønsker et særpræget og uforglemmeligt bryllup, er vintage det perfekte tema.

Det er her en top prioritet, at påklædning, dekoration og lokaler er gennemført og planlagt ned til mindste detalje for at gennemføre vintage temaet. Få inspiration til dekoration, samt de bedste bryllupslokaler i København her på siden!

 

Magi fra fortiden

Et vintage bryllup giver ikke kun et smil på læberne og god stemning, men også et historisk tilbageblik fra fortiden. Man kan benytte sig af inspiration fra 20’erne, 30’erne og 50’erne, og kombinere dette, så længe det ikke bliver en rodebutik.

Temaet gennemføres ved gæsternes påklædning, lokaler, og dekoration for selve brylluppet. Med et historisk præg fra fortiden emmer brylluppet af romantik og magi, og kan samtidigt kombineres med dagens Danmark uden, at temaet går i vasken.

 

Dekoration a la vintage

Der er ingen bestemte regler for, hvordan bryllupslokalerne skal dekoreres, så længe, at der er en rød tråd i det valgte vintagetema. Man kan til hver en tid finde inspiration og fund på loppemarkeder og genbrugsbutikker, hvis dette er ønsket. Gammelt porcelæn eller hjemmelavet buketter giver et autentisk og personlig præg på hele temaet, og pynter i hvilket som helst bryllupslokale.

 

Vintage tematisér bryllupslokaler i København

Bryllupslokalerne er i særdeleshed en top prioritet for et bryllup. Det er vigtigt, at bryllupslokalerne afholdes de rigtige steder for at gennemføre vintage temaet fuldt ud. Du og din partner kan finde bryllupslokaler i København, hvor kærligheden vil blomstre under åben himmel med fuglekvidder og idyllisk stemning.

Vigtigst af alt er, at du og din partner finder et udsøgt sted, der matcher vintage temaet, og hvor illusionen om fortiden bevares, samt indrammer hele stemningen omkring den fortryllende dag. Bryllupslokalerne, giver dig rig mulighed for at opfylde dig og din partners ønsker for denne store dag.