Leder du efter det perfekte tæppe, der passer til din vintage indretning? Vintage er efterhånden et kendt begreb, der benyttes i forskellige sammenhænge inden for tøj, møbler, bolig interiør. Det er uden tvivl dig, der i sidste ende bestemmer din indretningsstil, og hvordan du tolker vintages betydning. For at fuldende din vintage indretning, kan du både lade dig inspirere af fortidens mysterier, men også nutidens interessante boligtrends. Men én ting er sikkert, et tæppe fuldender den hyggelige og personlige stil i dit hjem – så frem med kikkerten, og forkæl dit hjem med tæpper!

Lad dig inspirere

Det er ikke et must, at du skal gå på tæppejagt på loppemarkeder eller genbrugsbutikker for at kalde det vintage. Du kan altid købe nye tæpper, fx hos ILVA, og lade dig inspirere af vintagestilen. Du kan blandt andet lade dig inspirere af 20’erne, 30’erne og 50’ernes charme, og kombinere det med indretningstrends anno 2015. Du kan med lidt historisk inspiration danne rammerne for et personligt og stilfuldt hjem med yndefulde tæpper, der passer i alle hjemmets rum.

Gå på tæppejagt hos ILVA

Med ILVA’s store sortiment af tæpper har du altid mulighed for at bevare illusionen om fortidens hemmeligheder, som vintage sætter rammerne for. Du kan på deres nye opdateret hjemmeside både finde inspiration, men samtidig gøre søgningen nemmere ved at specificere længde, bredde, diameter, tilbudsvarer, samt pris på de forskellige tæpper. Det gør det nemmere for dig at finde vintage farverne, som beige og mønstret tæpper, som du glæder dig til at pynte dit hjem med. Med ILVA finder du altid kvalitetsprodukter til de bedste priser, der matcher din personlige stil. Du kan nu fuldende din vintage stil, og byde dine nye tæpper velkommen i dit hjem, som med det samme giver en stemning af modernitet med et twist af fortiden.

Billedekilde: www.ilva.dk