Tivoli-stolen:

Tivoli stolen er en stol designet af Verner Panton, til en restaurant i tivoli. Senere hen blev stolen sat på markedet. Efter at  have været populær i en del år, blev den taget ud af produktion, men er senere hen blevet relanceret af Montana. Tivoli stolen fås i forskellige farver og faconer.

Retro stol til din boligindretning:

Tivoli-stolen er en retro stol til din boligindretning. Dens sædes design med farve og gummi og dets enkelthed og kant, gør den super sej og retro. Stolen passer til rigtigt meget, og vil give din bolig et fedt pift af farve og enkelthed, og så kan den både bruges indenfor og udenfor, også selvom du har børn. Her kan du se tivoli-stolen.

Tivoli stolen hos Joakim Lassen:

Joakim Lassen er kreativ direktør hos Montana, og har selv indrettet sin bolig med tivoli stolen. Du kan se denne stol hos ham i denne her artikel. Personligt synes jeg at hans stilistiske bolig med vintage ting og møbler giver en super fed effekt. Det er fedt at hans boligindretning både har enkelthed og detaljer. Tjek linket for at se hans bolig samt tivoli-stolen i hans bolig.