Vintage

Jeg har fundet en butik, der forhandler mærket ”Vintage”. De sælger både borde, lamper, puder, reoler og meget mere. Vintage udtrykker på en og samme måde noget rustikt og kvalitet. Deres serie passer til en god årgangsvin og lange samtaler henover kaminen med vennerne.

Elmetræ

Vintage mærket, bruger meget elmetræ til deres møbler og især deres borde. Jeg kan personligt rigtig godt lide elmetræ, men det er selvfølgelig en smagssag. Elmetræ giver sådan en dejlig ro og minder én om at være til stede i nuet og ikke dvæle ved fortid eller tænke over nutidens krav.

Vintage sofabordet

Personligt kan jeg rigtig godt lide Vintages eget sofabord.  Sofabordet har en bordplade i rustik voksbehandlet elmetræ og ser generelt indbydende ud.

Belysning

Hvis man skal bevare den hyggelige stemning vintage møbler giver, så skal belysningen også være i top. Man kunne fx vælge en Square lampe eller en Teo lampe. Begge giver lige dette specielle touch. Hvis man ikke er til bordlamper, kan man også vælge en loftslampe eller væglampe.

Square lampen

Square lampen er en bordlampe i træ med hvid skærm. Den giver en god kontrast med sin hvide skærm, så det hele ikke bliver for mørkt. Square fører i øvrigt også nogle lysestager i et noget besynderligt udseende, men som er super fedt, sammensat med de rigtige møbler. Ligeledes findes lækre puder og alt sammen understøtter den fede vintage stil. Square lampen er set til 499 kroner i Ilva. Jeg har ikke set om den forhandles andre steder eller om den sælges brugt i lignende udseende.

Teo lampen

Bordlampe i træ inkl. skærm. Den er på 72 cm. Teo har også lignende lamper, som gulvlampe, væglampe og lysekrone. De er alle i samme stil, så man kan bare vælge den lampe, der passer til sit behov og hjemmets øvrige indretning. Teo lampen er set til 1299 kroner også i Ilva.