Vintage er meget populært i tiden, og vintage formår også at kombinere rigtig godt med nyt, og det er derfor meget populært at indrette med vintage. Der er mange indretningsmuligheder, og du kan få et helt specielt udtryk, når du indretter med ældre møbler. Det er bare ikke alle, der har muligheden for at gøre deres hjem trendy med ægte vintage. Det kræver nemlig tit, at man har en bil og en trailer, da det ikke er alle forretninger, der leverer. Omvendt kan der også være nogle, der ikke vil have en ældre sofa, men som gerne vil have udseendet fra en ældre sofa.

Nyt møbel med gammel stil – vintage look

Vintage look er, når noget nyt har udseende som noget vintage, men ikke er det. Du kan for eksempel få en sofa, der ser vintage ud, men som faktisk er ny. Der findes for blandt andet flere eksempler på 2-personers sofaer, som har vintage look.

Når du sidder og kigger på forskellige nye 2-personers sofaer, vil du opdage, at mange af disse netop klarer det rigtig godt som ”vintage”, fordi de har den rigtige størrelse. Det er først her de senere år, at vores sofaer er blevet nogle kæmpe flydere. En sofa, der ikke er så stor, kan nogle gange træde i stedet for en lænestol, og her kan du med fordel vælge en sofa i vintage look.

Sofaen er ikke kun til stuen

Har du for eksempel en stor hall, kunne det give et storslået udtryk, hvis du placerer en af de mindre sofaer derude i stedet for eksempelvis en bænk. Det er især i et rum som en hall, at vintage vil gøre det godt, da en hall i sig selv nogle gange bliver forbundet med et lidt ældre fænomen. På samme måde vil det være med til at give et lækkert udtryk med en lille sofa, der enten er vintage eller har vintage look, på soveværelset.