Har du mange ting i dit hjem, der sommetider kan ende med at ligge og flyde rundt omkring i hjemmet og på gulvet? Så er en skænk en rigtig god måde at få mere opbevaringsplads i hjemmet på. Foruden at være et dekorativt element i hjemmet, kan en skænk nemlig også være enormt rummelig og funktionel, hvilket gør det til en smart og stilet måde at gemme sit rod væk på.

 

Få mere plads med en skænk

Med en skænk får du imidlertid ikke kun mere opbevaringsplads til at opbevare diverse ting og sager i. Du får også mere plads i dit hjem, ved at samle dine ting i et opbevaringsmøbel. Derudover er det også en mere struktureret løsning, der skaber en bedre dynamik i rummet i forhold til, hvis man for eksempel har en masse åbne hylder eller rumdelere – det kan hurtigt komme til at synes meget kaotisk og rodet.

En skænk er derfor en ideel løsning til at komme rodet til livs og samtidig pryde sit hjem med et flot og dekorativt møbel.

Derudover er en skænk også en god løsning, da det er et lavt møbel og på den måde giver mere luft i rummet. I stedet for at have gulv til loft løsninger i stuen, kan det være en god idé at have lavere møbler som en skænk, netop fordi det giver mere luft i rummet. Det kan hurtigt komme til at virke lidt klaustrofobisk, hvis stuen er fyldt med høje og store møbler. Derudover giver det også mere vægplads til at hænge flotte malerier op eller sætte pyntegenstande på skænken. Man kan for eksempel skabe en hyggelig stemning ved at sætte en bordlampe, en vase, potteplante, krukke eller lignede på skænken. På den måde bliver den en del af resten af stuen og er både en funktionel og æstetisk løsning, der føre masser af stil og hygge til stuen.

Her kan du købe stilede skænke

Hos ILVA finder du et stort udvalg af stilede og vintage inspirerede skænke, der både passer rigtig godt ind i det moderne og traditionelle hjem. Du finder for eksempel farverige skænke, der passer godt ind i teenager og teenager værelset eller skænke i træ, der passer bedre ind i stuen. En skænk i træ kan både give et råt og moderne udtryk på samme tid, særligt fordi råmaterialerne er en udpræget trend indenfor boliginteriør lige for tiden.

Skænkene hos ILVA varierer desuden i prisklasse, hvorfor det skulle være muligt både at finde noget for enhver smag og pengepung. Der findes både enkle og mere dekorative skænke, så afhængig af om din stue i forvejen er meget enkel og måske trænger til et ekstra pift eller om du måske har mere behov for et enkelt møbel, der kan afveje resten af det sprælske tema i stuen.

Når du bestiller hos ILVA kan du både vælge at hente dit møbel selv eller få det leveret direkte til din adresse afhængig af, om du ønsker at betale for levering eller ej. Det er i øvrigt meget nemt at bestille fra deres hjemmeside som er nem og overskuelig at finde rundt i.