Lænestole

Lænestole kan både være til besvær og glæde. Det kan godt være svært, at finde den helt rigtige lænestol til hjemmet. Når den så er fundet er der ofte rift om den. Det er sjældent man har en lænestol til alle og den der er i stuen bruger børnene til at erobre og lege med. Det værste er de stole der kan dreje rundt, de bliver brugt flittigt af børnene til diverse snurrerundt lege. Jeg synes det er irriterende og det ender tit med at man må råbe op. Men lænestolen er bare guld værd, når alt forløber roligt. Man kan sidde og slappe af i stolen om aftenen og putte med børnene i stolen. Katten elsker også at ligge i den.

Den rigtige lænestol

Den rigtige lænestol er en behagelig stol. Den skal kunne dreje rundt også selvom det kan være irriterende. Desuden skal den passe ind i stuens øvrige møblement. Det bedste er når stolen er af samme stof som sofaen eller samme serier og mærke. Men det er selvfølgelig ikke altid, det kan lade sig gøre og derfor må man være kreativ, når man sammensætter møblerne.

Polo lænestolen

Jeg har fundet en rigtig klassiker lænestol, den hedder Polo og er fra Ilva. Lænestolen er i turkist stof med grå knapper. Den koster 4499 kroner. Men den er alle pengene værd. Det er en rigtig kvalitetsstol og jeg er sikker på, at den kan holde i mange år. Desuden er det den type lænestol, der kan betrækkes med tiden. Derved får man mulighed for hele tiden at ændre den, så den tilpasses moden. Den har godt nok ikke en drejefunktion, men det tror jeg nu nok jeg kunne overleve. Nogle gange er man nød til at gå på kompromis med sine ønsker og så vidt jeg kan se er det en rigtig god og solid stol.