Hvis du går med drømmen om at blive designer eller indretningsarkitekt, så har du sikkert allerede nu en idé om, hvordan den perfekte stue skal indrettes. Men måske er det bare din hobby at indrette din stue og resten af hjemmet, således man føler sig tilpas og velkommen i hyggelige og afslappede omgivelser, når man kommer hjem fra arbejde. Når man flytter ind i en bolig, så skal man jo enten medbringe sine tidligere møbler, eller man skal ud og købe nye møbler. Uanset hvilken situation I befinder jer i, så bør I først overveje hvilken stilretning, I ønsker jeres stue til at blive.

En stue er familiens samlingspunkt

Efter skoletid og arbejdstid samles familien ofte i stuen, hvor man ser TV, laver lektier, spiser sammen og andre aktiviteter. Med små passende genstande kan man indrette sin stue så hyggeligt, at man virkelig trives her. Mange finder de moderne møbler for upersonlige og sterile, så de får fat i nogle møbler i gammel retro stil, som giver et nyt interessant look i hjemmet. Man kan supplere sofaen med et spisebord med stole til og holde det hele i den gammeldags vintage stil, hvis man har en nostalgiker gemt inden i sig, hvilket de fleste har.

Overvej retro design i stuen

Hvis du sørger for, at familien gennemfører en gennemtænkt retro stil og design i forbindelse med både møbler, gardiner, lamper, duge og andre effekter i hjemmet, så vil I derved kunne nyde glæde af et unikt retro hjem i jeres helt egen personlige stil, som I vil kunne være meget stolt over. Ofte har man jo været ude på mange loppemarkeder eller antikforretninger for at finde netop de specielle genstande, som passer perfekt ind i stuen sammen det øvrige inventar, og derved vil din stue jo rumme masser af minder fra rejser og andre oplevelser, som I har haft sammen i familien.