Det kan måske være svært at finde en himmelseng i dag, men de er altså stadig på markedet, og de er til at købe både nye og brugte til fornuftige priser, så både pris og udbredelse bør ikke være jeres undskyldning. Det gælder snarere om at ændre sit traditionelle syn på sengen og soveværelset. I vil kunne have masser af gavn af en himmelseng fremover. Det vil altid give et hyggeligt og romantisk skær over soveværelset, når man træder ind i det og ser den fantastiske himmelseng, som dominerer rummet.

Med en himmelseng kommer man i den 7. himmel

Man sover godt i en himmelseng, du må bare prøve dette. Og romantikken klarer sig også godt i en himmelseng. Har du altid haft en prinsessedrøm om en himmelseng til soveværelset, så køb en seng med masser af gardiner, romantiske udskæringer og snoede stolper, hvor der bliver kælet for detaljerne. Prøv at vælge en model i mørkt træ med hvide gardiner, de vil spille flot sammen, især hvis der også er et udskåret sengegærde og udskæringer på bund og sengestolper.

Hvad koster en himmelseng?

Hvis du vil ud at købe en ny himmelseng med madras og gardiner, så skal du nok regne med at betale mellem 5.000-20.000 kr. i alt, idet man jo får, hvad man betaler for, og kvaliteten følger prisen. Men hvis budgettet er smalt, så kan man ofte finde en brugt himmelseng i området 500-4000 kr. på brugt markedet.