Søger du ekstra opbevaringsplads, et sidebord til din yndlings lænestol eller lignende, så er det praktiske og stilede rullebord fra Normann Copenhagen det ideelle valg. Du kan købe rullebordet gennem Designfund, hvor du også finder mange andre fine ting fra Normann Copenhagen.

Et rullebord med mange anvendelser

Normann Copenhagen rullebordet lancerede tilbage i 2012 og blev hurtigt anerkendt som en designklassiker efterfulgt af den høje efterspørgsel i kølvandet af lanceringen. Det fine Normann Copenhagen rullebord er et populært sidebord præget af skandinavisk og minimalistisk design, der gør det anvendeligt i ethvert moderne hjem.

Rullebordet er et designsamarbejde mellem danskeren Simon Legald og Normann Copenhagen. Simon har taget inspiration fra det klassiske rullebord, hvorved Normann Copenhagen rullebordet er blevet en moderne fortolkning med et opdateret design.

Rullebordet har to afrundede hylder, der er lavet af stål. Disse giver et anderledes og moderne udtryk i kombination med træbenene i ask. Det er i høj grad præget af moderne og skandinaviske designtræk, der netop gør rullebordet til et populært møbel i mange danske hjem. Hjulene er lavet af blød gummi, der gør bordet enormt praktisk, da det kan flyttes fra sted til sted og rum til rum uden at beskadige gulvet.

Det fine Normann Copenhagen rullebord er i høj grad både funktionelt og stilet og har i øvrigt mange forskellige anvendelser. Det kan bruges som et praktisk sidebord, hvor man kan stille ting fra sig, som almindelig reol, serveringsbord, hvor man kan køre kaffen eller lignende ind på, ekstra opbevaringsplads, natbord eller lignende. Det er kun dig selv, der sætter begrænsningerne for rullebordets anvendelse.