Du kender muligvis navnet String, der er et anerkendt svensk firma, der i mange år har fremstillet store og små reolsystemer til det skandinaviske marked. Modellen String Pocket er en klassisk minireol med tre hylder, der nu er moderne og populær som aldrig før. Det skyldes nok især, at vi i dag ikke har brug for store bogreoler men i højere udstrækning har brug for små reoler placeret på strategiske steder i vores hjem. Til det formål er String Pocket et genialt reolsystem, da det har så mange fordele:

  • Systemet er smart og praktisk.
  • Nem at montere.
  • Fås i mange farver og størrelser.
  • Kan udbygges og kombineres efter behov.

Reolsystemet String Pocket

String reolerne har taget Skandinavien med storm og er på kort tid blevet meget velkendte blandt indendørs entusiaster, der gerne vil indrette deres hjem i en moderne og praktisk stil. Hyldernes store succes og udbredelse skyldes blandt andet det enkle og stilfulde design, der passer ind i ethvert rum og med enhver indretningsstil. Det oprindelige design stammer tilbage fra 1949, så der er faktisk tale om en et ægte klassisk stil ikon.

Du kan anvende reolen String Pocket i både soveværelse, børneværelse, entré, stue og køkken, da disse reoler er så fleksible til alverdens formål. Du kan for eksempel anvende reolen til bøger, magasiner, planter, vaser, kontorartikler, køkkengrej, madvarer, krydderier og meget mere.

Den klassiske reol String Pocket har gennem årene vundet et hav af priser for sit design og senest i 1979 kom reolen ind på det svenske nationalmuseums designsamling. Der er faktisk tale om et enkelt men genialt koncept, der har sit udgangspunkt fra minimalisme og rene linjer.

Hylderne er meget fleksible og har masser af forskellige kombinationsmuligheder. Du kan nemt udvide reolen til begge sider og op eller ned efter behov. Både bredden og længden kan du få i forskellige størrelser og farver, så derfor passer reolen til selv de mest krævende behov. Reolen String Pocket kommer med to gavle samt tre hyldeplader af samme farve samt skruer til selve monteringen, så det er nemt og hurtigt at få den samlet.

Find reolen på nettet

Du finder det samlede udvalg af reoler fra String på nettet, hvor du også på Instagram kan finde inspiration til, hvordan din unikke reol kan blive i dit hjem. Reolerne sælges også på nettet fra flere webbutikker, og det er jo nemt og hurtigt at bestille designervarer på nettet, hvor man som regel også kan finde varerne billigere end i de normale fysiske butikker.

Webbutikerne har lave driftsudgifter og stort udvalg, og desuden får du jo fuld returret på din ordre, så disse fordele gør det attraktivt at handle i en webbutik. Du kan finde en String Pocket reol i webbutikken Designfund.dk, der har det samlede udvalg i sortimentet. Der er omkring 20 % rabat på reolerne i forhold til normalprisen, og du sparer også tid og transport ved at handle online, så der er masser af fordel ved at handle reoler på nettet.