De fleste i Danmark kender til Andrea Elisabeth Rudolph, som i mange år har været kendt i medierne fra både radio og Tv. Hun er især kendt som den danseglade tv-vært fra ‘Vild med dans’. Kom med og se hvordan hun har etableret sit skønhedsfirma Rudolph Care. Hun er vild vintage stil og en rustik indretning, hvilket især bemærkes i hendes arbejdsrum. Læs mere om hendes boligindretning i hendes arbejdsrum i Boligmagasinet.

Showroom

Et hyggeligt showroom som rummer masser af personlighed og en imødekommende atmosfære. De hvide lokaler er krydret med balinesiske møbler og tilbehør, som giver rummet varme. Der kommer masser af dagslys ind fra store vinduespartier. De lyse baggårdslokaler på Frederiksberg er næsten som et privat hjem. Her er et veldækket morgenbord med økologisk morgenbrød og tre smilende søskende: Andrea, hendes søster Cecilie og deres bror Benjamin, som dagligt holder til på adressen. Lokalerne er ejet og delvist indrettet af det økologiske Hotel Guldsmeden, som har sin egen indretningssignatur med inspiration fra den indonesiske ø Bali. En signatur med fokus på miljø og økologi, som drager paralleller til Andreas livsfilosofi om en renere verden.

Indretningen

Indretningen er enkel og uhøjtidelig, og rummet er delt op i sektioner med forskellige funktioner: skrivebordsområdet, mødebordet og et lille tekøkken – alt sammen med et balinesisk aftryk som er mørkt træ, lyse klinker og lamper i genbrugsmaterialer. To enorme imagebilleder i sart rosa pryder den ene væg ved mødebordet, og rundt omkring i lokalet står der æstetiske æsker og betydningsfulde nipsgenstande. For eksempel guldfrøen, som Andrea fik som en ‘held og lykke-figur’, da hun lancerede Rudolph Care for godt tre år siden.

Kvinden bag rummet

Tv-vært Andrea Elisabeth Rudolph arbejder for en renere verden uden at være fuldstændig hellig – det er behovet for et arbejdsrum med en computer og en mobiltelefon simpelthen for stort til. Men på alle andre måder prøver hun at leve op til målsætningen ved at køre i miljørigtig firmabil, bruge genbrugspapir, gå i økologisk tøj og fremstille skønhedsprodukter baseret på brasilianske acaibær i firmaet Rudolph Care. Skønhedsmærket er det første i verden, som har fået både det nordiske Svanemærke og den europæiske EcoCert-certificering.