Vintage-stilen har fået en opblomstring, og det er ikke helt underligt, da stilen er fyldt med hygge og stemning. Men, har du svært ved at knække koden til, hvordan du kommer helt i hus med vintage-stilen, kan du nedenfor få nogle gode tips og råd til at give din indretning et vintage-boost.

 

Gode fifs til vintage-indretningen

  1. Det første du skal gøre, er at mixe det moderne ydre med loppefund og etniske fund fra rejser og lignende. Du skal sørge for at holde dem i samme nuancer, da det skaber sammenhæng i rummet. Så find alle dine loppefund og skæve ”souvenirs” frem fra skufferne og loftet.
  2. Når det gælder køkkenet, må du meget gerne lave nogle åbne køkkenhylder som viser de ekstra elementer frem, som netop giver køkkenet charme. Det gælder altså flotte fade, skåle og mindre planter.
  3. Når det kommer til dit soveværelse, vil det være tip top, hvis du bruger lange gardiner. Disse er med til at skabe stemning og ro, hvilket netop er det, der skal være i et soveværelse. Gå meget gerne efter noget velour, hvis du er opsat på at have en gennemført vintagestil.
  4. Generelt for hele indretningen gælder det, at du skal indrette med grønne planter – gerne på forskellig vis. Hæng f.eks. planterne op i loftet, eller hæng nogle sjove hylder op, hvorpå de kan stå. Hængeplanter er lige i øjet, hvis du gerne vil en vintage-stil, der siger spar to.
  5. Hvis du gerne vil gå all in på indretning, skal du hænge guldindrammede oliemalerier op på dine vægge. De har det nemlig med at overraske, og så er de med til at give lidt kant til et moderne, nordisk hus.
  6. Når du indretter med vintage, kan du ikke undgå tekstiler. Tæpper er med til at skabe hygge, og bløder enkelt og simpelt den moderne stil op. Naturligvis har de også den praktiske funktion, at de skaber en bedre akustik i boligen.

 

Mere skal der ikke til for at skabe den perfekte vintage-stil.