Spisebord

Vores spisebord skal ikke være et helt almindeligt et, skal dit heller ikke? Jeg har fundet et sted, hvor man kan finde helt almindelige spiseborde og anderledes spiseborde, se stedet her. 

Mit spisebord

Mit ideelle spisebord er et spisebord i genbrugselmetræ. Jeg har set det i ovenstående butik, men overvejer egentligt om man ikke kan lave det selv? Vi har et lille værksted til det, nu mangler jeg bare træet.

Materialer til et spisebord

Hvis man ikke køber et spisebord færdigt, så kan man jo lave det selv. Og det er netop hvad jeg har tænkt mig at undersøge. Jk-genbrug er set forhandle med genbrugsmaterialer og jeg kunne forestille mig de enten har eller kan vejlede omkring, hvor genbrugselm, kan købes. Jk genbrug har brugte byggematerialer og kunne derfor være et godt sted at købe ting til at bygge bordet med. Ud over det så er det rigtig godt at kigge i den blå avis. Nogle gange søger folk nogen til at afhente deres gamle ting, træ eller andet. Måske man kunne være heldig?

Mal et spisebord

Skal man male sit spisebord, behandle det med olie eller lade det stå helt råt? Det sidste spisebord vi lavede, olierede vi. Og jeg kan helt klart anbefale dig at gøre det samme. Det har simpelthen holdt så flot efter det fik olie. Vidste du at man kan få olie i flere nuancer, du behøver derfor ikke vælge en helt gennemsigtig? Du kan vælge en mørkere tone eller en neutral alt efter hvad du er til. Tømmer til et spisebord kan købes i byggemarkeder, så er du også sikker på at træet er tørt, så det ikke ” giver sig” efter det er bygget. Hvis først bordet giver sig, så mister den det oprindelige design og du kan starte forfra. Genbrugstræ er fint, så længe det er fuldstændig tørt, og det kan altså sagtens tage flere måneder!