Er hele dit hjem vintage, men mangler du vintage tv borde? Tv borde skal naturligvis også være vintage, så de passer ind til vintage stilen! Læs med her og blive inspireret, så kan du kan få dit eget vintage tv bord.
Hvis man har en vintage eller en antik stil, kan det være super svært at finde elementer til sit hjem – de forhandles jo ikke bare lige i Bilka og i bolighusene, det kan derfor være nødvendigt at tænke lidt kreativt, når det kommer til sin indretning, men det kan man jo være på mange forskellige måder. Læs med herunder og få lidt forskellige råd til kreativ vintage indretning, når det kommer til tv borde.

Gør det vintage

Man kan i mange tilfælde meget let give sit møbel et specielt look og det gælder også her! Det eneste du skal bruge er et tv bord, noget maling og noget sandpapir, eventuelt også en fil, hvis du ønsker et meget “slidt” look.

Køb fx et tv bord, og de andre ting kan købes i din lokale isenkræmmer butik, eller muligvis findes i din garage. Start med at male dit tv bord, og når malingen næsten er tør, så skal du bruge sandpapiret.

Brug sandpapiret til at give tv bordet let “slid” – det kræver muligvis flere lag maling, og så er dit tv bord klar til at brugt og være i selskab med resten af dine vintage møbler. Hvis du ikke kan finde et af de tv borde du lige drømmer om, kan du også købe en skammel, fx i genbrugen og bruge den som tv bord.

Du kan også købe bordben, skære den til, så de passer i højden og købe en bordplade, sætte det sammen og dermed lave dit helt eget tv bord.