Tv borde

Jeg så en familie uden et tv bord. Kan man det? Jeg blev ret overrasket, da jeg så hvad de brugte i stedet for! Da jeg spurgte dem ad, sagde de at traditionelle tv borde slet ikke var noget for dem. Læs videre og find ud af, hvad de havde gjort ved deres indretning og stue. Når jeg kigger efter tv borde, er det helt andre steder, end der hvor de havde fundet deres. Her kigger jeg efter tv borde.

Nytænkende og kreativt

Eller måske bare innovativt! Denne familie havde simpelthen besluttet sig for at indrette stuen på deres helt egen måde. De gik ikke på kompromis med detaljer og materialer. Fx var de kun til bæredygtigt design. Økologi, naturmaterialer og nærhed.

De anvendte mange farver, som også ses i naturen og hvis de brugte pangfarver, så var det, som de sagde, for at vise de små glimt af farver, som man også ser i naturen. Et sted ser man en valmue, en viol, en rose eller solsikke. Og sådan var det også i deres stue.

Jeg spurgte ind til, hvordan et tv overhovedet kunne tænkes ind i sådan en tankegang, da det jo på ingen måder har med naturen at gøre. Hertil fik jeg bare svaret, at kunsten er at integrere den moderne tidsånd med vores forfædres og naturens. Og som de sagde, så havde de også et tv bord, det så bare anderledes ud end jeg var vant til. Jeg er på ingen måder kreativ som dem, eller har i hvert fald ikke penge til at udskifte alt i mit hjem på den måde de har gjort.

Så jeg nøjes med at kigge videre i en af de mange indretningsbutikker, og jeg er sikker på, at jeg nok skal finde nogle flotte tv borde alligevel. Man skal bare tro på sin ide, så skal det nok lykkes.