Kage

Hvorfor ikke lade sig inspirere af konditori gennem tiden? Jeg tænker især på dit køkken eller bryggers. Der er masser af skøn brugskunst, som du kan bruge til at skabe et tidsløst hjem. Har du en god kage opskrift? Jeg har fundet en masse kage opskrifter her.

Brugskunst

I mit køkken skal der altså ikke være kedeligt. Jeg sætter stor pris på at hygiejnen er i orden. Man skal kunne tørre køkken bordet over, så overfladen holdes ren og tør. Men smukke fade, lysestager og skåle gemmer man tit væk i skabet og tager dem måske kun frem, når der er gæster.

Men faktisk har jeg oplevet at en smuk lysestage, et flot fad eller skål kan være med til at skabe en helt særlig følelse i køkkenet. Jeg bruger også vaser, blomsterbuketter og potteplanter. Så længe jeg kan gøre rent og holde orden, så kan jeg sagtens klare lidt nips ting i mit køkken. Jeg er ikke til for meget nips og brugskunst, alting med måde! Det må ikke være noget der tiltrækker for meget støv.

Blomsterne skal ikke stå på det bord, jeg tilbereder made, de er nær mit vindue på et bord. Gardiner og duge er jeg ikke så vild med i mit køkken. Duge kan jeg undvære, men jeg må indrømme at selvom jeg ikke er vild med gardiner, så er jeg blevet ret glad for at kunne trække fra om aftenen.

Den bedste tid

For mig er brugskunst i køkkenet med til at understrege den bedste tid. Den bedste tidsperiode og tema trækkes ind i mit køkken og danner rammen om min madlavning. Jeg kan godt lide det blomstrede tema og trækker de landlige tendenser ind i mit køkken. På et tidspunkt var mit køkken helt stilrent i hvidt og gråt. Det var også smukt, men jeg savnede noget sjæl. Det har jeg nu og jeg kan helt klart anbefale dig at prøve det samme.