Dine møbler i hjemmet er meget medvirkende til at give boligen en markant stil, og selv de små ting tæller med i det samlede billede. For eksempel kan du anskaffe dig et nyt smart sofabord til stuen, som matcher dine andre møbler, og på den måde kan du bedre markere en interessant atmosfære og stemning i lokalet. Et sofabord står normalt for hygge og er samlingspunktet i stuerne, og derfor er valget af sofabord mere vigtigt, end de fleste er klar over.

Muligheder omkring sofabordet

Vi tilbringer meget tid i sofaen og omkring et sofabord, da vi her ser TV og slapper af med en god film, mens vi drikker kaffe med familien eller serverer cocktails for veninderne. Et sofabord er kort sagt helt uundværligt i disse situationer, hvor man slapper af efter et godt måltid. Der findes mange forskellige typer borde at vælge imellem, da de kan fås i flere materialer, kvaliteter og størrelser.

Du bør derfor vælge et sofabord med karakter, hvis du vil gøre dit sofahjørne ekstra iøjnefaldende. Du bør også vælge et sofabord i en stilart, der passer til resten af møblementet i stuen.

Hvis du bruger din fantasi og kreativitet, så kan et sofabord blive stuens vigtigste møbel og en investering, der skaber glæde og hygge mange år frem i tiden. Et sofabord fås normalt med en belægning af:

  • Fliser/kakler
  • Glas
  • Massivt træ
  • Finér
  • MDF plade

De fleste borde er firkantede, men der findes nu også en del runde og ovale sofaborde på markedet. Et sofabord fås ofte i afdæmpede farver, men de kan nu også fås i kulørte udgaver, der mest er velegnede til venteværelser og børneværelser. Du bør i hvert fald undersøge markedet for muligheder, før du barer køber et tilfældigt sofabord, da det jo helst bør passe ind i din boligstil.

Find møbler på nettet

Der findes efterhånden så mange forskellige webshops på markedet, hvor man nemt og hurtigt hjemmefra kan hente billeder, data og priser på. På den måde virker hjemmesiderne som deciderede kataloger, hvor du nemt kan finde overblik og inspiration. Priserne er ofte en smule bedre på nettet fremfor priserne i de fysiske butikker, da en webshop har noget lavere driftsudgifter.

Der er flere fordele ved at handle online udover et bedre udvalg og priser, idet man også sparer tid og transport til butikken, og endelig har man jo ekstraordinært hele 14 dages fuld returret på varer købt på nettet. Derfor bør du søge efter et sofabord hos møbelkæden Ilva, der har alle deres varer i webshoppen på deres hjemmeside.

Ilva er nemlig en af de største møbelbutikker i Danmark, og de har et stort og varieret udvalg af alle typer moderne møbler i deres sortiment, så her finder du nemt noget til netop dit behov og din smag.