I dag er det muligt at anskaffe sig et nyt vintage køkken samt andre møbler til hjemmet, idet en butik i København satser på dette specielle marked. Siden 2003 har Det Mondæne Skur på Frederiksberg i København frembragt disse unikke snedkerkøkkener, der alle er individuelle fremstillet. Læs mere på firmaets hjemmeside. De er opstået af en oprigtig kærlighed til elementerne vand og ild og det aktive liv.

Et anderledes køkken

Det er anderledes køkkener, som man kan være i, det er dansk håndværk i høj kvalitet, og der må gerne buldres. Alt fremstilles fra bunden til det enkelte snedkerkøkken på Frederiksberg i København, og alle slags materialer kan indtænkes i køkkenet. Gl. gulvbrædder, fliser i forskellige farver, stål, linolium etc. Prisen for et helt individuelt tilpasset snedkerkøkken ligger på mellem 80.000,- og 200.000,- kr. pr. køkken. Det er også muligt at indsætte køkkenlåger og nye forrammer på ældre klassiske køkkener. Du kan bruge dine egne kære ting til at få lavet et specialkøkken eks. en dejlig gammel vandhane, en ekstra skøn bordplade, der lige skal skæres til, en disk, et skab osv.

“Bestil et gratis køkken møde med vores køkkensnedker på Frederiksberg i København. Man kan også møde op med løse mål, skitser, ideer og ønsker”.

“Vi prøver også at give ideer til dit nye snedkerkøkken, hvis vi kan se nogle muligheder. Og vi udregner en pris på om, hvad dit drømmekøkken vil koste”.

Andre vintage møbler til boligen

Vintage møbler og lamper er opsamlet i Prag, hvor folk har samlet dem ind fra Østeuropa. Vintage møblerne bliver istandsat dernede, hvis der fx mangler et ben, en hylde, bunden eller bagbeklædningen. Hvis vintage møblerne er originalt slidt – på den gode måde – får de lov at stå med oprindelig maling. Hvis vintagemøblerne og vintagelamperne ikke fremstår flotte, vælges farver til både udvendig og indvendig, som håndværkerne dernede maler dem i. Ofte bliver vintagemøblerne behandlet med voks, derved får  de en glat overflade, der både er smuk, stærk og rengørings venlig. Du kan se deres fine vintagemøbler i showroommet på Frederiksberg i København.