Database med retro møbler

Når man skal finde retro møbler er det enten tilfældigt eller søgen i butikker, på nettet eller tv. Men hvorfor ikke bruge en database som inspiration? Jeg har kigget på linksamlinger og databaser og har fundet flere forskellige. Ud af disse endte jeg ud med to: en linksamling og en database. Jeg fandt dem særligt interessante, da de inspirerede mig. Læs videre her og se om du også bliver inspireret.

Møbel index med retro og vintage

På internettet kan man finde et index, der rummer over 10.000 forskellige møbler eller tilbehør til et stilfuldt hjem. Du vil helt sikkert kunne finde nogle klassikere ind imellem og blive inspireret til dit næste køb. Siden er fundet hos designmuseum.dk og du kan selv kigge nærmere på den her.

Legetøj og samlinger

Kan du lide samlinger, sportskort, dukkehuse og papirdukker, så kig endelig nærmere på denne legetøjsside. Der er fyldt med brugskunst og legetøj til dit hjem. Hvem kender ikke de mennesker, der pynter deres hjem med retro dukker eller dukkevogne? Hvis du bruger disse udtryk med måde, kan du skabe et helt særligt udtryk i hjemmet. Jeg har fundet en stor linksamling hos aniquetoys.dk. Se siden her. Det spændende med siden er blandt andet muligheden for at finde legetøj fra andre lande, japanske dukker, dukkehuse, argentinsk og engelsk legetøj.

Databaser eller linksamlinger

Jeg plejer at kombinere min søgning ved dels at bruge linksamlinger, dels databaser. På denne måde sparer jeg en masse tid. Hvis jeg skal finde inspiration om en vintage stol, så vil jeg typisk kigge i en database og indtaste de søgeord jeg har. Hvis jeg blot skal have en øjenåbner og lære og se nye ting, så er linksamlinger rigtig fine. Jeg havde fx slet ikke set den store mulighed for at indkøbe japansk legetøj og bruge det i min indretning. Kig eventuelt selv nærmere og bliv inspireret af et spændende udvalg hos antique-toys.