Mange mennesker ønsker retro og vintage stil i hele deres hjem. Det er hyggeligt og gammeldags, at det nu er blevet moderne igen. Her kan du læse mere om et dekorationsfirma, som har specialiseret sig i boligindretning med vintage stil. Her går vi især i dybden med soveværelset og dets indretning. Vintage indretning kan finurlig og romantisk. Fyld dit soveværelse med stykker der har en rig historie og kultur, men du ikke ønsker dit værelse til at ligne et museum. Det er nemt at kombinere den gamle og den nye stil med en moderne vintage look. Moderne farver og mønstre med vintage tilbehør er en fantastisk måde at gøre dit soveværelse vintageagtigt.

5 gode tips til dit soveværelse

  • Mal dine vægge i lyse og moderne farver. Denne væg bør være det vigtigste i rummet, måske den hvor din seng eller tv vender imod. Brug en skifer lilla eller skifer blå, en lys grøn eller blå, eller endda rød. Når du vælger en farve så husk de kunstfærdige vintage detaljer og prøv at forestille dig hver farve som baggrund. Sørg også for farven er ikke så dominerende, at det vil tage væk fra de andre elementer i rummet.
  • Bland dine møbler sådan at du køber nogle stykker med enkle linjer og farver og andre med en mere markant vintage look. For eksempel kan du parre en simpel moderne hovedgavl med antikke eller vintage på udkig sengelamper eller en vintage skrivebord. Sørg for at alle enhederne bruger den samme ordning eller farvepalette. Hvis du bruger for mange varianter i dit soveværelse, så kommer dit soveværelse til at ligne en rodet genbrugsforretning.
  • Tilføj en simpel farve til din dyne, der passer til væggen, men vær forsigtig med ikke at bruge noget der er for lyst. Tilføj et par pyntepuder med et moderne mønster. Ikke blot vil dette kombinere det moderne look med vintage hovedgavl, men du kan også nemt udveksle disse puder til enhver tid et andet mønster eller farve for nem istandsættelse.
  • Læg et stykke vintage kunst på væggen. Brug en egentlig maleri af en scene fra en anden tidsalder eller slå nogle af dine personlige fotografier i sort /hvid eller sepia tone fotos.
  • Fyld rummet med vintage dele såsom en testel fra 1950’erne, en antik vase fyldt med blomster, en retro lampe eller et tæppe, en ældre alarm, en roterende telefon eller en bogreol fyldt med klassiske romaner.