Her kan du læse om Kamilla, som har omdannet sit soveværelse til en slags drømmeslot, hvor hun har skabt sit eget specielle design. Det skal være brugbart, have historie, personlighed og fine detaljer.

Soveværelset

Vintage-stemning i Kamillas soveværelse. Bordet er fundet i en antikbutik, og spejlet er arvet fra mormor. Den gamle stol er arvet fra farmor, og bæltet er designet af Dries Van Noten, købt i Paris. Sengetæppet er købt med hjem fra Indien. Et enkelt, trefløjet spejl har fået masser af personlighed med gamle krystalkæder og Kamillas parfumer, smykker og sminke stående fremme.

Spise-køkkenet

Møblerne i spisekøkkenet er fundet på Kamillas salgsture rundt i landet. “Pludselig kører jeg forbi et sted ude på landet og falder over nogle gode ting,” siger hun. Puderne i slagbænken har hun enten arvet eller købt på ture rundt omkring i ind- og udland. Al Kamillas bestik er enten loppefund eller arvestykker.

Kamilla har selv tegnet køkkenet, som hun byggede for otte år siden. “Det skulle bare være enkelt,” siger hun, og holdt sig derfor til åbne hylder og en mørkbejdset bordplade.

Du kan læse mere om Kamillas stil og se endnu flere billeder på følgende link:http://boligmagasinet.dk/article/31305-drommeslot-i-miniformat/gallery/124604