Boligindretning med en hulahopring

Brug en hulahopring til hjemmet. Find inspiration til hulahopring indretning ved at læse videre her.

Hulahopring inspiration- en skør idé?

At indrette med en hulahopring er måske en skør idé. Men alle geniale designs er startet fra en grundidé, inspiration eller en tanke- der kom et eller andet sted fra. At designe hjemmet med en hulahopring drejer sig derfor også om åbenhed overfor forandring, tilkendegive transformation og selvfølgelig værdsætte hulahopringens oprindelse.

Hulahopringen hvad er det?

Hulahopringen kendes gennem historien fra forskellige lege. Men den hulahopring vi kender i dag blev opfundet i 1958 af Arthur K. Melin og Richard Knerr. Den fås i dag i flere farver og med mange sjove funktioner. I dag laves den oftest af plastik og bruges til gymnastik og leg. Magasinet Q belyser i en artikel, hvordan hulahopringen kan bruges i en aktiv hverdag- læs her.

Sådan indretter du med en hulahopring

Da hulahopringen kan spores tilbage gennem tiden, kan det være en god idé først at finde ud af hvilken tidsperiode man ønsker at belyse. Lad os sige perioden er 1983 så vil du måske købe en neonfarvet hulahopring med skrigende pink, grøn eller gul farve. Dette kan du anvende den til:

  • Pyntegenstand
  • Som en designgrundidé, fx en lampeskærm, opbevaringsmøbel eller lignende
  • Ophænge på væggen som ” kunst”
  • Som billedramme eller kunstramme
  • Uundværlig i legerummet eller aktivitetsrummet

Hvorfor indrette med en hulahopring?

Indretning kræver et originalt sind med kendskab til egne præferencer. Du vil nok ikke indrette med et hulahopring inspireret design fra 1983, hvis du er til antikke genbrugsmøbler. Hvem kunne være interesseret? Designstuderende, kunstinteresserede, design spottere, 80ér glade mennesker, kreative og anderledes tænkende mennesker eller måske dig?

Er der noget jeg bør vide?

En hulahopring lavet af plastik skal ikke anvendes til børn medmindre der er tale om et materiale, der ikke indeholder skadelig plast. Hvis du vil lave et skørt design til børneværelse så undersøg om plastikken indeholder skadelige Phtalater. Kig eventuelt efter CE-mærket som bør indikere at du kan anvende hulahopringen.

Hjælp jeg hader plastik

Hulahopringe er lavet i mange slags materialer og altså ikke kun plastik. Vi kender dem dog mest i plastik, fordi de er blevet solgt rigtig meget.