Sådan bruger du dit horoskop til at indrette hjemmet

Sådan får du dit eget look i hjemmet. Igen en af de helt skøre idéer. Lad dig inspirere af dit stjernetegn og indret efter et horoskop fx: horoskop ude og hjemme. Du kan finde horoskopet her. 

Troværdigt

Horoskop ude og hjemme: Det er ikke så meget et spørgsmål om troværdighed, nærmere om hvad der er afgørende for din boligstil. Horoskopet er kun en inspiration. Fx kan en vædder godt være tiltrukket af rød, mens andre føler andre farver vældig tiltrækkende. Ved at kigge nærmere på dit horoskop, når hjemmet indrettes, bliver du faktisk inspireret til at vælge anderledes. Det er inspirationen jeg synes er spændende. Er du nogensinde blevet inspireret af dit stjernetegn? Og på hvilken måde? Skriv dine kommentarer i feltet og fortæl hvordan du selv er blevet inspireret. Jeg er fx blevet inspireret til at bruge naturmaterialer og en bestemt periode i mit hjem. Vintage gælder netop om at finde den gode årgang frem eller når det gælder møbler, de rigtig gode gamle møbler. For mig er det træ og natur, ganske som mit stjernetegn påpeger.

Vælg efter dit stjernetegn

Man kunne fx forestille sig at en løve vil have solide stærke møbler, mens en fisk er mere til afslappende flet eller behagelige stole og store lækre bløde sofaer. Som oftest repræsenterer ens personlighed flere forskellige sider af indflydelser fra planeter, huse og stjernetegn. Selvom jeg ikke er fisk, er der mange der tro jeg er fisk. Men det er fordi der er repræsenteret meget fisk i mit grundhoroskop. Har du nogensinde fået lagt et horoskop og passede det? Har du lagt mærke til om horoskopet kunne anvendes direkte i boligindretningen.

Nogle stjernetegn kan lide fornyelse andre er til ægte vintage

Du kender sikkert selv dine præferencer. Men en tvilling der er meget nysgerrig, vil sikkert elske at fornye og fornøje sig med nye møbler og omvendt er der andre stjernetegn der bedst kan lide det man ved hvad er fx tyren.

Få vejledning til din boligindretning her på vores side, kig nærmere på følgende link.