Vintage til badeværelset

Ofte hører man om vintage til stuen og muligvis gang og soveværelse, men ikke badeværelset. Måske er det fordi det ikke er så åbenlyst nemt at finde et godt vintage badeværelse? Eller også mangler folk bare inspiration. Jeg har samlet nogle vintage inspirerende ting til badeværelset her.

Toiletrulleholder

En toiletrulleholder er som oftest ret grim. Den er ulækker og irriterende på mange måder. Folk glemmer at gøre den ren og der ligger ofte et lille lag støv og fedt på. Toiletrulleholderen er ikke min favorit. Men nu har jeg fundet en toiletrulleholder, der kan opløfte vintage stilen på badeværelset og måske kræve nok opmærksomhed til også at blive gjort ordentlig ren! Jeg har fundet en rigtig dekorativ holder i en netbutik jeg nogle gange besøger. Butikken hedder Louis og Ludvig, den forhandler en masse gode tilbud og kvalitets vintage. Toiletrulleholderen har buede former og ender ud i en blomst. Desværre var det ikke muligt for mig at sætte billedet ind her på siden, men det kan findes på Louis og Ludvigs hjemmeside. Toiletholderen er set til 69 kroner.

Sæbeholder og håndklædeholder

Hvis man ønsker at fuldføre stilen, kan man supplere med en sæbeholder og håndklædeholder fra samme butik. Designet er det samme og hvis man køber dem kan man opnå en komplet matchende stil på badeværelset. Sæbeholderen er set til 119 kroner og håndklædeholderen er set til 99 kroner. Begge er naturligvis inden for ægte fransk vintage stil.

Toiletbørsteholder

Det virker måske lidt underligt, men man kan rent faktisk også købe en vintage toiletbørsteholder hos den samme forhandler. Den findes i samme stil som ovenstående og kan eventuelt supplere stilen op med nogle af forhandlerens andre produkter som en toiletrulleholder, der kan bære flere toiletruller på en gang. Så kan gæsterne også finde en ny toiletrulle, når der er brug for det.